Home # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai

Jawa Barat/JaBar

Ririungan urang karumpul
meumpeung deukeut hayu rang sosonoan
Macangkrama bari ngawadul
urang silih tempas silih eledan
Moal lila jeung babaturan
hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
bakal mapohokeun katineung urang
Sapu nyerepegat simpai bakal kasorang takdir
ti Gusti Hyang Widi pasti kalakon
Urang rek papisah urang rek pajauh
meumpeung deu keut hayu rang sosonoan


Lirik Lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai Lyric
Koleksi lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai ini berasal dari internet. Anda bisa mendukung artis penyanyi lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai dengan membeli kaset/CD originalnya atau menggunakan nada sambung pribadi (NSP) lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai. Terima kasih telah mengunjungi halaman koleksi lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai.

Lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai terbaru lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai kumpulan lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai lirik lagu terbaru Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai terbaru lirik lagu Daerah Jawa Barat-JaBar – Sapu Nyere Pegat Simpai