Home # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lirik Lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande

Jawa Tengah/JaTeng

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Abang iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenting Ijo iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, Ibu sampun meksa
Kang putra taksih dereng kersa
Amargi putra taksih nandhang asmara

Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Kuning iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula inggih purun
Kang putra inggih badhe mudhun
Nadyan ala punika kang putra suwun


Lirik Lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande Lyric
Koleksi lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande ini berasal dari internet. Anda bisa mendukung artis penyanyi lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande dengan membeli kaset/CD originalnya atau menggunakan nada sambung pribadi (NSP) lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande. Terima kasih telah mengunjungi halaman koleksi lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande.

Lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande terbaru lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande kumpulan lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande lirik lagu terbaru Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande terbaru lirik lagu Daerah Jawa Tengah-JaTeng – Ande